Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Katalog

Kurv

Ingen varer

Gratis! Forsendelse
0,00 kr. Moms
0,00 kr. I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Underdele

Her kan du finde masser af underdele i form af haremsbukser, jumpsuits, berberbukser, leggins, stumpbukser, ankelbukser, piratbukser, thailandske fiskebukser og meget andet. Coline har igen kræset for detaljerne i form af print, lapper, broderier, skæve snit eller mønstret stoffer, ja alt det som vi kender og elsker Coline tøjet for. 

Underdele 18 varer

Underkategorier

  • Bukser

    Lækre bukser som både er enkelte, farverige eller med masser af flotte detaljer som er kendetegnene for tøjet fra Coline. Her er både almindelig bukser og pludderbukser, som hænger lidt og er løse, nogle har ingen lommer andre er med lommer. Fælles for dem alle er at mange af dem er flot dekoreret med lapper, print eller broderier, som vi jo kender så godt fra Coline. Bukserne er syet i enten bomulds-, viskose- eller polyesterstof og kan fås både med fast eller elastisk linning.

  • Harems- & berberbukser

    Elsker du haremsbukser og berberbukser, så har du rig mulighed for at finde nogen i den her kategori. De er alle syet i enten bomulds-, viskose- eller polyesterstof og mange af dem er flot dekoreret med enten lapper, print eller broderier som vi elsker Coline for. Her kan du finde bukser uden lommer og med lommer, med fast linning eller elastisk linning, men fælles for dem alle er, at der er masser af hæng i dem.

pr. side
Viser 1 - 12 af 18
Viser 1 - 12 af 18